HJEMMESIDE I NYHEDER I FORHANDLERE

Lacanche

Se connecter

Nyheder

Oplev de tre nye Lacanche-farver

Paletten af Lacanche komfurer er vokset med tre nye emaljefarver:

Turkis, lindegrøn og rosa.

Fra nu af kan du vælge mellem 24 glødende emaljenuancer.

> Se alle farverne i konfiguratoren

Oplev de tre nye Lacanche-farver

Paletten af Lacanche-komfurer er vokset med tre nye emaljefarver:

  • fajancegrå
  • olivengrøn
  • kirsebærrød.

Fra nu af kan du vælge mellem 21 glødende emaljenuancer.

> Se alle farverne i konfiguratoren

Lacanche: Et ”Levende Arv-selskab”

7. juli 2011

Den høje kvalitet af fransk ekspertise
 
Lacanche har fået tildelt betegnelsen EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) eller ”Levende Arv-virksomhed” af det franske økonomi- og erhvervsministerium. Dette er en ære, der er oprettet med henblik på at udpege franske virksomheder, som udviser unikke håndværksmæssige færdigheder og produktion i topkvalitet.

> Få mere at vide om Lacanche

Bocuse d’Or

6. juli 2011

Lacanche var involveret i 2011 Bocuse d'Or, verdensomspændende madlavningskonkurrence, der endte med, at den danske kok Rasmus Kofoed blev udråbt som vinder.

Siden 1987 har denne konkurrence stillet 24 kokke, der hver især har vundet en indledende konkurrence for hvert kontinent i hele verden, op imod hinanden. Konkurrencen finder sted i Eurexpo, nær Lyon, på samme tid som Sirha (Salon International de la Restauration, de l'Hôtellerie et de l'Alimentation), konferencen for internationale hoteller, restauranter og catering, som finder sted i januar hvert andet år. En international jury, bestående af prestigefyldte kokke, udvælger vinderen efter at have set, prøvet og givet point til to retter, én med kød og én med fisk, der tilberedes af hver enkelt kandidat.
Listen over vinderne har gjort offentligheden opmærksom på de franske kokke, der siden er gået over i gastronomiens historie: Jacky Fréon (Bocuse d’Or 1987), Michel Roth (Bocuse d’Or 1991), Régis Marcon (Bocuse d’Or 1995), Yannick Alléno (Bocuse d’argent 1999), François Adamski (Bocuse d’Or 2001), Serge Vieira (Bocuse d’Or 2005) og Fabrice Desvignes (Bocuse d’Or 2007).

Kokkesalonen: Paule Caillat

5. januar 2012

Den opfindsomme Paule Caillat byder ”foodien”, Betty Edery Bitton, velkommen til sin verden; her kan Betty kreere nye smagsindtryk til kokkesalonen. Paule og Betty har begge en stor lidenskab for god, lækker mad, og nyder at videregive deres kulinariske ekspertise til andre.
Paule grundlagde for 15 år siden "promenades gourmandes", der er et skræddersyet madlavningskursus for gastronomer over hele verden.
Betty, som er uddannet af Yves Thuriès, har to gange vundet den eftertragtede pris ”bedste håndværker i Frankrig” og er meget kendt i den franske konditoriverden. Hun har startet ”Crème de la Crème”, som er én af de fineste café-konditorier i London, de har oplevet 17 års succes under hendes ledelse. Hun flyttede derefter til Côte d'Azur, hvor hun ledede en gruppe af syv café-konditorier og satte sit personlige præg på prestigefyldte begivenheder.
Det er næppe overraskende, at hendes spatler og bollesprøjter kan findes lige ved siden af et Lacanche-komfur i selve det køkken, hvor "Gastronomiske franske måltider” (Gastronomic French Meal), som blev beskrevet i UNESCOs 2010-liste over immateriel kulturarv, fandt sted.
Betty tilbyder konditorikurser til madlavningsentusiaster, der ønsker at opnå perfektion. Master-kurserne begynder i starten af 2012 med bistand fra nogle af de store navne i fransk konditori: Christophe Felder, Fabrice Le Bourdat, Sadaharu Aoki blandt andre.

Benjamin Rousseaux’s Foodie Sundays

7. juli 2011

Benjamin Rousseaux er kunstner og en stor fan af Lacanche. Hans opskrifter er en hyldest til den kulinariske kunst.

http://lesdimanchesgourmands.blogspot.com/